Menu
Loading…
  • 0
  • 1

Fresh First Flowers

  • verser dan vers
  • maximale kwaliteit
  • uitgebreide selectie rechtstreeks bestellen bij de kweker
  • actuele (seizoens)producten
  • bestellen tussen 15.00 – 5.30/10.00 uur -> nog diezelfde middag verstuurd
  • “track en trace” systeem

Het Fresh First programma biedt onze klanten de mogelijkheid om een uitgebreide selectie van snijbloemen rechtstreeks bij de kweker te bestellen. Deze snijdt de bloemen op de dag van verzending. Verser kan niet!

Stelt u zich eens voor; een gerbera die nog in de kas staat. Om 8.00 uur ‘s morgens speciaal voor u gesneden. En later die dag naar u verzonden. Verser kan het niet! Plaats uw bestelling door gebruik te maken van onze speciale Fresh First prijslijst, of neem contact op met uw verkoper.

Het Fresh First Team is continu bezig om contact te leggen met nieuwe topkwekers om het assortiment uit te breiden met zoveel mogelijk variëteiten van de hoogste kwaliteit. Het beschikbare aanbod maken we daarmee voor u, onze klant, zo groot mogelijk. We passen het aanbod regelmatig aan het seizoen aan. Zo zorgen we er voor dat u altijd de meeste actuele producten tot uw beschikking heeft.

U ontvangt elke dag een nieuwe Fresh First prijslijst per mail. Deze prijslijst is natuurlijk ook te bekijken in onze webshop. Het plaatsen van uw bestelling kan vanaf 15.00 uur de dag van te voren tot ongeveer 05.30 - 10.00 uur op de ochtend erna (het tijdstip is afhankelijk van de kweker). Na dit tijdstip kunt u geen online bestelling meer plaatsen.

De inkopers verzamelen de bestellingen en nemen contact op met de kwekers om de bestellingen voor de dag door te geven. De kwekers snijden de bloemen en maken ze klaar voor verzending naar Barendsen, waar ze tussen 10.00 en 12.00 uur worden aangeleverd of opgehaald.

Er rijden continu zes Barendsen busjes langs kwekerijen door heel Nederland, om de bloemen op te halen. Deze busjes worden ‘live’ gevolgd door een ‘Track & Trace’ systeem zodat bij nabestellingen direct gekeken kan worden of de kweker nog te bereiken is.

Bij Barendsen wordt vervolgens uw totale bestelling compleet gemaakt en nog dezelfde middag naar u verstuurd.

Het Barendsen Team beveelt u het Fresh First programma van harte aan! U profiteert optimaal van de mogelijkheden van deze bijzondere service en u bent verzekerd van een uitzonderlijk vers product van maximale kwaliteit.

Onze inkoop collega’s zijn voortdurend op zoek naar Fresh First producten in de markt. Bekijk ook ons Fresh First filmpje op Youtube

BARENDSEN-FRESH-FIRST-LOGO-PLANTS

Organisatie

Contact

barendsen-pinterest
barendsen-youtube
barendsen-twitter
barendsen-instagram
barendsen-contact