Menu
Loading…
  • 0
  • 1

Afdelingen

Barendsen wordt aangestuurd door directeur Jan de Boer en geeft leiding aan de volgende afdelingen:

Inkoop

Hoofd inkoop is Eric Klein, die ook actief is in ons verkoopteam. De afdeling bestaat uit ca. 10 ervaren mensen die ervoor zorgen dat wij kunnen beschikken over de prachtige producten die u van ons gewend bent.

Verkoop

Harm van der Gugten stuurt het verkoopteam aan. Onze verkopers geven al onze klanten hun persoonlijke aandacht, veelal in de eigen taal. Service staat voorop, en met de gedegen vakkennis van onze verkopers zorgen wij er voor dat u geheel volgens uw wensen geholpen wordt.

Box

Fred van der Laan is verantwoordelijk voor de aansturing in de box. Ook hier zijn alleen specialisten aan het werk! Onze mensen in de box behandelen uw producten met de uiterste zorg. Zij verpakken en verzenden alles volgens uw wensen.

Boeketten

Deze afdeling wordt ook verder omschreven op deze site bij ‘Florist to Florist’ en valt ook onder de verantwoordelijkheid van Fred van der Laan.

Administratie / boekhouding / HR

René Hoogenboom is hoofd financiële administratie en geeft leiding aan de administratie. Samen met Caroline Haakman is hij ook verantwoordelijk voor Personeelszaken.

ICT / Marketing

Marck Limmen, ook actief in de verkoop, is tevens verantwoordelijk voor alles wat ICT betreft. Hij wordt hierin geassisteerd door Liesbeth Braakman. Liesbeth is daarnaast ook als verkoopster actief. Daarnaast is Marck verantwoordelijk voor Marketing, samen met Caroline Haakman.

Organisatie

Contact

barendsen-pinterest
barendsen-youtube
barendsen-twitter
barendsen-instagram
barendsen-contact