Menu
Loading…
  • 0
  • 1

Afdelingen

Barendsen staat onder leiding van algemeen directeur Jan de Boer, en bestaat uit de volgende afdelingen:

Fred-van-der-Laan spacer

Inkoop

Hoofd inkoop is Fred van der Laan, die ook actief is in ons verkoopteam. De afdeling bestaat uit ca. 10 ervaren mensen die ervoor zorgen dat wij kunnen beschikken over de prachtige producten die u van ons gewend bent.

 
marck-limmen harm-van-der-gugten

Verkoop

Marck Limmen en Harm van der Gugten sturen het verkoopteam aan. Onze verkopers geven al onze klanten hun persoonlijke aandacht, veelal in de eigen taal. Service staat voorop, en met de gedegen vakkennis van onze verkopers zorgen wij er voor dat u geheel volgens uw wensen geholpen wordt.

 
 spacer

Box

Ook hier zijn alleen specialisten aan het werk! Onze mensen in de box behandelen uw producten met de uiterste zorg. Zij verpakken en verzenden alles volgens uw wensen.

 
heleen-lovink spacer

Boeketten

Deze afdeling, ook verder omschreven op deze site bij ‘Florist to Florist’, staat onder leiding van Heleen Lovink.

 
rene-hoogenboom caroline-haakman

Administratie/boekhouding

René Hoogenboom is hoofd financiële administratie en geeft leiding aan de administratie. Samen met Caroline Haakman is hij ook verantwoordelijk voor Personeelszaken.

 
marck-limmen liesbeth-braakman

ICT

Marck Limmen, ook actief in de verkoop (zie hierboven), is tevens verantwoordelijk voor alles wat ICT betreft. Hij wordt hierin geassisteerd door Liesbeth Braakman. Liesbeth is daarnaast ook als verkoopster actief.

Organisatie

Contact

barendsen-pinterest
barendsen-youtube
barendsen-twitter
barendsen-instagram
barendsen-contact