Menu
Loading…
  • 0
  • 1

Sollicitaties

We zijn per direct op zoek naar nieuwe parttime / fulltime collega’s:

verkoper snijbloemen (fulltime)

We hebben klanten in een groot aantal landen over de hele wereld en staan ze graag in hun eigen taal te woord. Talenkennis is dan ook een vereiste, bahalve Nederlands en Engels spreek je minimaal één andere vreemde taal (bij voorkeur Frans, Spaans of Duits). Ervaring en/of affiniteit met de bloemenbranche zou heel fijn zijn, maar is niet absoluut noodzakelijk. Enthousiasme, verkooptalent, flexibiliteit en een hoge servicebereidheid zijn dat wel; de rest kunnen we je zo nodig leren!

inkoper snijbloemen (fulltime)

Snijbloemen inkopen is een (prachtig) vak apart; het vereist veel kennis van zaken en een hoge mate van stressbestendigheid en flexibiliteit. Onze klanten bevinden zich in het hoogste segment en we werken dan ook met de beste kwaliteit bloemen. Onze inkopers hebben veel direct contact met kwekers en beschikken over goede communicatieve vaardigheden. Heb je hier al ervaring mee, dan is dat heel fijn en willen we heel graag met je kennis maken! Maar wil je het vak graag leren, dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij brengen je graag de kneepjes van het vak bij!

Voor beide functies is het ook prettig dat je graag en makkelijk met computers werkt en interesse hebt in digitale processen; we zijn een modern en innovatief  bedrijf en richten ons met veel enthousiasme op de toekomst!

Daarnaast hebben wij ook nog plek voor:

orderpickers

Jij zorgt er voor dat onze klanten de goede bloemen krijgen; je verzamelt de verschillende bestellingen en je bent enthousiast, oplettend en precies! Maar wie wordt er nu niet enthousiast van al die prachtige bloemen?! We zijn op zoek naar meerdere collega’s en alle dagen en tijden zijn wat ons betreft bespreekbaar. Dus heb je een paar uur tijd naast je huishouden, je studie of andere bezigheden (bijvoorbeeld na je pensioen?) dan willen we daar graag met je over praten!

inpakker en/of karrenbouwer

De verzamelde bloemen moeten natuurlijk ook ingepakt worden en op karren geladen. Voor deze functie zou het een voordeel zijn als je hier al enige ervaring mee hebt! Ook bij deze functie zijn werktijden en dagen in overleg; alles is bespreekbaar!

Voor deze laatste twee functies geldt dat je ook ingezet kunt worden bij andere voorkomende werkzaamheden in de box

Wij bieden prima arbeidsvoorwaarden volgens de CAO voor Groothandel in Bloemen en Planten, een goed salaris en deelname aan de pensioenregeling.

Voor informatie en sollicitatie:
Barendsen
t.a.v. René Hoogenboom
Postbus 1009
1430 BA Aalsmeer

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoonnummer: 06-10935858

Voor (open) sollicitaties, of voor het aanvragen van een stageplaats kunt u contact met ons opnemen. Wij hebben elk jaar een beperkt aantal stageplaatsen beschikbaar.

U kunt uw vraag richten aan:

Barendsen
T.a.v. Caroline Haakman
Postbus 1009
1430 BA Aalsmeer

Telefoonnummer: 0297 386156
Faxnummer: 0297 386153
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Organisatie

Contact

barendsen-pinterest
barendsen-youtube
barendsen-twitter
barendsen-instagram
barendsen-contact