Menu
Loading…
  • 0
  • 1

Sollicitaties

We zijn op zoek naar nieuwe collega’s:

Allround collega

Je wordt ingezet bij alle voorkomende werkzaamheden in de box; verdelen, inpakken, karrenbouwen, etc.. Ook een parttime contract behoort tot de mogelijkheden; werktijden worden in overleg vastgesteld. Daarbij zijn we wel afhankelijk van de dagelijkse drukte in het bedrijf; je moet hier flexibel mee om kunnen gaan! Je bent een harde werker, collegiaal, behulpzaam en gewend om in een team te werken.

Commerciële aanpakker

In deze combinatiefunctie ben je het aanspreekpunt voor een aantal klanten en/of leveranciers, waarbij je ook verantwoordelijk bent voor de juiste logistieke afhandeling. Je zult deels actief zijn in de inkoop of verkoop, maar daarnaast zul je ook actief zijn in de box bij het helpen verwerken van bestellingen. Talenkennis is een vereiste; we vragen een goede beheersing van minimaal de Engelse taal, maar een tweede vreemde taal (Duits, Frans, Italiaans, Spaans) is heel welkom. Je hebt bovendien een gedegen kennis van bloemen en planten en liefst al enige ervaring in een soortgelijke functie. Verder ben je actief en weet je van aanpakken. Een parttime contract is bespreekbaar.

Heb je (nog) geen ervaring in het bloemenvak? Misschien kunnen we elkaar wat leren!

Spreken deze functies je aan, maar weet je nog niet zo goed of dit wat voor je is? Wij zijn op zoek naar enthousiaste computervaardige mensen die graag het bloemenvak willen leren en waar wij ook nog wat van kunnen opsteken!! We gaan graag met je in gesprek om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Wij bieden prima arbeidsvoorwaarden volgens de CAO voor Groothandel in Bloemen en Planten, waaronder een marktconform salaris en deelname aan de pensioenregeling.

 

Voor (open) sollicitaties, of voor het aanvragen van een stageplaats kunt u contact met ons opnemen. Wij hebben elk jaar een beperkt aantal stageplaatsen beschikbaar.

U kunt uw vraag richten aan:

Barendsen
T.a.v. Caroline Haakman
Postbus 1009
1430 BA Aalsmeer

Telefoonnummer: 0297 386156
Faxnummer: 0297 386153
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Organisatie

Contact

barendsen-pinterest
barendsen-youtube
barendsen-twitter
barendsen-instagram
barendsen-contact